Konya Corelli Bisiklet Satışı

Bilindiği üzere Sporcu Pazarı olarak satışlarımızın büyük bir kısmını  internet üzerinden gerçekleştirmekteyiz. Bunun dışında Konya daki mağazamızda sıcak satışta gerçekleşmektedir.  Markanın olduğu gibi bizimde satışlarımızın ciddi bir kısmı Konya yerelinde gerçekleşmektedir.  Konya Corelli Bisiklet Bayisi olarak halen hizmet vermekteyiz.

Konya Corelli Bayii 

Corelli bisikletin henüz üretime yeni başladığı 2016 yılından itibaren Konya Corelli Bayiliğimiz devam etmektedir. Markanın ilk oluşma tarihinden bugüne kadar gelişim sürecini takip eden bir firma olarak müşterilere doğru ürün satma ve doğru ürüne yönlendirme konusunda da üzerimize düşün görevi yerine getirmekteyiz. Kadromuzda yer alan bisiklet kullanıcıları ve yarışçıları sayesinde işe hem sportif açıdan hem ulaşım açısından bakabiliyor ve doğru Corelli Bisiklet modeline siz kullanıcıları yönlendirebiliyoruz. 

Telefon :  0 332 666 00 00 – 0545 55 666 55

Corelli Bisiklet Fabrika Ziyareti

Corelli Bisiklet

Bilindiği üzere  Corelli bisikletler aluminyum kadrolu belli kalite üzerinden üretilen bisiklet modelleridir.  Firma Türkiye de tek yerli Aluminyum kadro imalatçısı olup yurt dışı bir takım firmalarında Aluminyum kadro ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bu anlamda bu konu da Avrupanın en büyük Aluminyum kadro fabrikası olarak dahi ifade edilmektedir.

Bisiklet anlamında kadrolarını kendi imal eden tek yerli aluminyum bisiklet imalatçısı olan Corelli, fiyat/performans anlamında da oldukça mantıklı alternatifler sunmaktadır.

Bu bisiklet alternatiflerinin büyük bir kısmını Konya ofisimizde görerek satın alınabilecek durumdadır.

Güncel stoklarımızı görmek için aşağıdaki web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. https://www.sporcupazari.com/corelli-bisiklet

Bunun yanında bizde ve diğer bayilerde temin edemediğiniz ürünler hakkında da bilgi alabilirsiniz. Temini mümkün olan ürünlerin temin süreci hakkında da sizi bilgilendirerek bu konuda da yardımcı olabiliriz.

Corelli bisikletler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız diğer blog yazılarımıza da https://www.sporcupazari.com/blog/?s=corelli+bisiklet adresinden ulaşabilirsiniz.

Bisikletleri görerek Konya daki bir Corelli Bayiinden almak isteyen müşterilerimize Malazgirt Mh. Mehtap Cd:. 37/A Selçuklu Konya Adresinde hizmet vermekteyiz. Toplu ulaşım ile  mağazamıza ulaşmak isteyen müşterilerimiz Otogar Aydınlık dolmuşları ile mağazamızın önüne kadar gelebilirler.

Konya Corelli Bisiklet

Konya Corelli Bisiklet açısından önemli pazarlardan bir tanesidir. Firma 2016 yılında üretime başlaması ile birlikte Konya da bayi yapılanmasına gitmiş, ilk bayilerinden bir tanesi de Datmedya Elektronik Mağ. San. Tic. Ltd. Şti. ünvanı ile Sporcu Pazarı olmuştur. O tarihten beri Corelli Bisikletler hem Konya ofisimizde hem de web sitemizde satılmaktadır. 

Ülkemizin bir diğer önemli markası olan Bisan Bisiklet de 2020 yılı itibariyle firmamız envanterine girmiş ve satışa sunulmuştur.  Bisan bisiklet ise 1963 yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuş ve tanınmış marka statüsüne sahip oldukça önemli bir bisiklet markasıdır. Güncel Bisan modelleri için  https://www.sporcupazari.com/bisan-bisiklet adresini ziyaret edebilir bize ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca bu markayı da mağazamızda görerek satın alabilirsiniz.

Konya Bisan Bayii