Corelli Jazz Serisi Dağ Bisikletleri

Corelli Bisiklet markası bilindiği gibi iki senedir  bisiklet sektöründe hizmet veren ve haklı bir çıkış sağlayan bisiklet markasıdır.

Corelli bisikletlerin en çok talep gören serilerinden bir tanesi de MTB yani dağ bisikleti kategorisindeki Jazz serisidir. Jazz serisi için Hobi ve başlangıç seviyesi dağ bisikleti şeklinde bir tanımlama yapmak doğru olacaktır.

Ürün Fiyat / Performans özellikleri ile dikkat çekmektedir. Bir çok marka da çelik kadrolu dağ bisikletleri alacağınız bütçe ile Corelli Jazz serisinden bir bisiklet sahibi olmanız mümkün olacaktır.

Corelli Jazz serisi ürünlerin  yetişkinler için 26 ve 27,5 Jant ürünleri olduğu gibi çocuklar için 24 jant ve 20 jant alternatifleri de mevcuttur.

Konya Corelli Bisiklet Satışı

Jazz Serisinin Jazz 1 ve Jazz 2 serileri mevcuttur. Bu seriler de kendi içerisinde Jant ebatlarına göre ayrılmaktadır. Seri numarasının sonuna gelen 0 ifadesi 26 jant, 1 ifadesi 27,5 jant ve 2 ifadesi ise 24 jantı ifade etmektedir. Sonu 3 ile ifade edilen modeller ise 20 jant bisikletlerdir.

Gerek Jazz 1 gerekse Jazz 2 serisinde Amortisörlü ön maşalar bulunmaktadır.  Bu ön çatalarda kilitleme özelliği bulunmamaktadır. Bu efsafta bisikletlerde olduğu gibi bu bisikletlerimizde de dilenirse daha sonra bir çok özellikte olduğu gibi maşa amortisör yapılarında da değişikliğe gitmek mümkün olacaktır.

Ağırlığı 15 kg civarında olan bu bisikletler Jant Çemberlerine kadar alüminyum alaşımdan imal edilmiştir. Yine Kadro ve jant çemberlerinin bir çok markada olduğu gibi Çin den ithal olmadığını Korel Elektroniğin Eskişehir de ki fabrikasında imal edildiğini söylemekte fayda görüyoruz.

Sanayi anlamında bir çok konuda dışa bir bağımlılığımız söz konusu olsa da bisiklet anlamdında Corelli markası sayesinde bu bağımlılığın minimuma ineceğini şimdi den görebiliyoruz.

Jazz serisi dağ bisikletleri ile ilgili daha önceden yayınlamış olduğumuz tanıtım videolarını da aşağıda sunuyoruz. Faydalı olması ümidiyle.

Bisikletlerle ilgili daha fazla bilgi alarak sipariş vermek için  0 332 666 00 00 ve 0545 55 666 55 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirsiniz. www.sporcupazari.com adresimizden güncel fiyat ve ürünleri inceleyebilirsiniz.