Konya Bisan Bayii

Konya bisiklet sektörünün lokomotifi pozisyonunda önemli şehirlerden bir tanesidir. Gerek sportif anlamda gerekse ulaşım anlamında bisiklet kullanımın en çok olduğu illerden bir tanesi Konya’dır. Sporcu Pazarı olarak internetten satış dışında Konya Bisan Bayii olarak da faaliyet göstermekteyiz.

2021 Model Bisan Bisikletler Tanıtılıyor

Bisan Bisiklet Fiyatları 2021

Konya Bisan Bayii
Konya Bisan Bayisi

Sıcak Satış İnternette Hizmet Kalitemizi Artırıyor

Sıcak satış yaparak elde ettiğimiz müşteri deneyimlerimizi internet satışlarında da kullanarak müşterilerimize en üst seviyede hizmet sunmaya çalışıyoruz.

2010 dan beri bisiklet sektöründe devam eden çalışmalarımızı 2020 yılında Bisan markası ile taçlandırarak kurum kültürüne sahip müşteri odaklı bir markanın Konya Bayii olmaktan oldukça memnunuz.

Son Teknoloji Bisan Bisikletler

Bisan 1963 yılına dayanan sağlam bisiklet üretimi ile adını duyurmuş, ülkemizin tanınmış marka statüsüne sahip tek bisiklet markasıdır. Son yıllarda ise son teknolojiye sahip elektrikli bisikletlerin yanı sıra sportif anlamda da son sistem yol / yarış bisikletleri, dağ bisikletleri, tur ve şehir bisikletleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Güçlü İş Birlikleri

Bisan bisiklet sektörünün vazgeçilmez çekiş sistemi olan Shimano ile yaptığı güçlü iş birlikteliklerinin yanı sıra boya alanında da Akzo Nobel gibi dünya devi bir marka ile işbirliği yaparak uzunca yıllar korozyona uğramadan parlak ve canlı görünümünü koruyacak kadrolarda üretmektedir.

Geçme kadro tabir edilen özel yapıda çelik kadroları ile yıllardır adından söz ettiren Bisan bisiklet son yıllarda aluminyum hatta karbon kadro bisikletlerle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır.

Bisan TRX 8500 Çok Tercih Edilen Tur Bisikletlerinden

Bisan TRX 8500 tur bisikleti kullanıcılar tarafından en çok ilgilenilen tur bisikletlerinden bir tanesi oldu. 27 Vites li olması Hidrolik freni ve kadro açıları ile göz dolduran modelde kilitlenebilir amortisörlü maşa yer alıyor.

Bu bisiklet bagaj, heybe gibi donanımlarla tamamlanarak kamplı uzun turlara çıkabileceğiniz bir bisiklet modeli. Bu bisikletin özelliklerini inceleyerek satın almak için tıklayınız.

Bisan Katlanır Bisikletler

Bisan markasının 2019 ve 2020 yıllarında en çok dikkat çeken modelleri arasında şüphesiz katlanır bisikletlerde yer almaktadır. FX 3800 modeli muhtemelen yerli bisikletler içerisinde en az yer kaplayan katlanır bisiklet modelidir. Bagaj kısmında yer alan iki küçük tekerle de seyahat çantası gibi kolayca sürükleyerek taşımanıza yardımcı oluyor. Ayrıca FX 3700 modelinin kendine özgü kadro yapısı ve 8 li Shimano Altus çekiş sistemi de göz dolduruyor. FX 3500 ve FX 3600 modeller ise alışılmış katlanır bisiklet yapısında sunulan v fren ve mekanik disk frenli alternatifler diyebiliriz.

https://www.sporcupazari.com/katlanir-bisiklet-modelleri

Bisan MTS 4400

Bisan MTS 4400 modeli daha çok genç kullanıcıların ilgisini çeken bir modeldir. Klasik çift amortisörlü bir model olan bisikletimiz çelik kadroya sahiptir. 26×2.10 lastikler mitas marka tercih edilmiş olan model 17,22 Kg ağırlığa sahiptir. Ürünün teknil özelliklerini inceleyerek sipariş vermek için. https://www.sporcupazari.com/bisan-bisiklet/bisan-mts-4400-2020-26-jant-dag-bisikleti

Bisan Yol Bisikletleri Sektöre Yol Gösteriyor

2019 sektöründe dikkat çeken yol bisikleti modelleri 2020 de çıtayı daha da yükseltti.

Praetor En İyi Yerli Yol Bisikleti

Dura Ace 9100 Di2 Elektronik Grup Sete sahip olan bisiklet Karbon kadroya ve özel yaldızlı bir boyaya sahip.

Jant setlerine kadar Dura Ace kullanılan Praetor bu özellikleriyle yerli markalara ait en iyi yol bisikleti olma özelliğini koruyor.

Disk frenlere rağman 7,84 Kg ağırlığına sahip bisiklet görünüşü ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Bisan Praetor https://www.sporcupazari.com/bisan-praetor-2020

Bisan Praetor

RC Serisi Bisan Takımı Tarafından da Kullanılıyor

Praetoru Bisan RC9900 ve RC9800 serisi yol bisikletleri takip ediyor. Bu bisikletler de karbon kadroya sahip 9900 de Ultegra R8000 Grupset kullanılurken RX9800 de ise R7000 serisi 105 Grupet yer alıyor. Her iki seride de Shimano WH-RS100 Jant seti kullanılmış.

Bisan RC 9900

Bisan RC 9900 Karbon Kadrolu 2×11 Ultegra R8000 Grupsete sahip Bisanın Praetordan sonra en iyi yol bisikletidir. Bu bisikletin üzerinde Shimano WH RS100 jant seti mevcuttur. Karbon kadrosu ve üzerindeki donanımlar değerlendirildiğinde Fiyat Performans olarak oldukça başarılıdır.

https://www.sporcupazari.com/bisan-rc-9900

Bisan RC 9800

Bisan RC 9800 Bisan Fabrika takımında da kullanılan bisiklettir. Bu bisikletimizin Kadro yapısı RC 9900 ile aynı iken grupset olarak Shimano 105 kullanılmıştır. Jant seti ise RC9900 deki gibi WH RS-100 dür.

https://www.sporcupazari.com/bisan-rc-9800

Bunlar dışındada gerek gravel gerk yol/yarış tarzın aluminyum kadrolu bisikletlet mevcuttur.

Konya Bisan Bayii Sporcu Pazarı

Buhara, Edipoğlu Cd. No:60, 42070 Selçuklu/Konya (Yeni Stadyum Önünden Giden Cadde üzerinde Buhara Mahallesi Muhtarlığı Civarında)

Ofisimizin Önünden Fatih Işıklar Özalkent Dolmuşları geçmektedir.

0 332 666 00 00 – 0545 55 666 55

Konya Bisan Servis

Bisan Konya da bir çok servise sahiptir. Bisan servislerine markanın web sitesinden ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki haritada Şampiyon bisiklet Murat Ustanın yerine ulaşabilirsiniz.

Bisan Motor

Bisan Motor alanında da piyasada yer edinmiş ve en beğenilen firmalardan biri olmuştur. Günümüzde fabrika motor üretimi yapmamaktadır. Buna rağmen Bisan Roadstar 250 çok aranan motorlar arasında halen pozisyonunu korumaktadır.

Bisan İletişim

Konya yerelindeyseniz ve Bisan Bisiklet satın almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.