2020 Model Vertech Bisiklet Modelleri

Vertech bisiklet 3 yıl önce Türkiye pazarına giriş yapan bir marka. Bu bisikletler özellikle görünüşü ile dikkat çekmektedir. Biz de sporcu pazarı olarak 2019 yılından bu tarafa bu markanın satışını gerçekleştiriyoruz.

2020 Model Vertech Bisiklet
Vertech Bisiklet

Markanın 2020 modellerinde görseller daha da başarılı hale gelmiş ve ürün komponentleride yükseltilmiş olarak karşımıza çıkıyor. Biz de gelişimine devam eden bu marka ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Vertech Aurora

Vertech Aurora modeli 27,5 ve 29 jant alternatifleri ile 2020 model vertech bisikletler arasında en dikkat çeken dağ bisiklet modellerindendir. Bu bisikletler 27 vites kilitlenebilir amortisörlü ön maşa, 6061 Aluminyum kadro, hidrolik disk fren gibi özelliklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Vertech Aurora

Bunun yanında markanın 2020 modellerden itibaren aluminyum kadro bisikletlere verdiği 10 yıl kadro garantiside ürünlerine ne kadar güvendiğini orataya koyuyor. Vertech Aurora modellerini inceleyerek satın almak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://www.sporcupazari.com/index.php?route=product/search&search=aurora

Vertech Legend

Vertech Legend dağ bisikleti kategorisinde dikkat çeken bir diğer modeldir. Bu bisikletimizde 8 li arka ruble 3 lü aynakol kullanılmıştır. Böylece bu bisikletimiz 24 vites olarak kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır.

Vertech Legend
Vertech Legend

Bu bisikletimizde de Vertech Aurora modelinde olduğu gibi hidrolik fren sistemi kullanılmaktadır. 10 yıl kadro garantisine sahip olan Vertech Legend 6061 Aluminyum kadro kullanılarak üretilmiştir. Vertech Legend Modellerini de aşağıdaki bağlantıyı takip ederek inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz. Vertech Legend 27.5 Jant Seçeneği ile satışa sunulmuştur.

https://www.sporcupazari.com/index.php?route=product/search&search=legend

Vertech Lighting

Vertech Lighting Modeli Mekanik disk fren seçeneği ile önceki modellerden ayrılıyor. 24 Vites ve Kilitlenebilir amortisörlü maşaya sahip bu bisikletimizde de 10 yıl kadro garantisi sunulmaktadır. Vertech Lighting de diğer 2020 Model Vertech bisiklet modelleri gibi görsel açıdan oldukça başarılı bir bisiklet. Lighting model bisikletlerde vertech çift kat aluminyum jant çemberleri kullanılmıştır.

Vertech Lighting
Vertech Lighting

Vertech Attack

Vertech Attack Dağ bisikleti markanın ucuz segmentte dikkat çeken çelik kadrolu dağ bisikleti modellerinden. Attack modeli mekanik ve hidrolik disk frenli iki farklı versiyonlar kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. 21 Vites olan bu bisikletimizde oldukça profesyonel bir görünüme sahiptir. Bu bisikletimizde 27.5 Jant Çemberleri kullanılmıştır. Jant çemberlerimiz çift kat (Double Wall) aluminyumdur.

Vertech Atack

Vertech Bisikletler hakkıdaki diğer makaleler için https://www.bisikletbayisi.com/blog/