Corelli Trivor Serisi Tur Bisikletleri

Corelli Trivor bisikletler 2018 sezonunun en beğenilen ürünlerinden olmuştur. Üretimi yapan Corelli bisiklet 2016 yılından bu yana bisiklet alanında imalat yapan yıllar öncesine dayanan aluminyum üretim tecrübesine sahip bir firma olan Korel A.Ş. nin bir markasıdır.

Corelli Trivor Tur Bisikletleri

Corelli Trivor Tur Bisikletleri

Datmedya Elektronik Mağazacılık San. Tic. Ltd. Şti. olarak ilk sezondan itibaren corelli marka bisikletlerin satışını gerçekleştiriyoruz.

Corelli bisikletleri hem Konya içerisinde hem de internetten satıyoruz.

Corelli marka Tur bisikletleri de en çok sattığımız ürünlerin arasında yer alıyor. Geçen sene ve 2016 da Pierre modeli ile tur bisikletleri satışa sunuldu bunun yanında speedo modeli de tur bisikletinde tercih edilen modellerden oldu. Pierre modelinin bayan versiyonu Stella ve Speedo modelinin bayan versiyonu olan Like modelleri de yine en çok tercih edilen modeller arasında yer aldılar.

Bu sene (2018) ise Trivor modeli ile Pierre serisinin devamı kabul edilebilecek ürünler bayilerin beğenisine sunuldu. Yaz aylarında da bisiklet mağazalarını süsleyen ve kullanıcıların tercih ettiği modeller arasında yer alacak.

Konya Corelli Bisiklet Satışı

Geçen sene(2016) pierre modelinde olduğu gibi bu sene de Trivor modelinde farklı komponentlere sahip versiyonlar mevcut. Bisikletlerin özelliklerine geçmeden önce kadro tasarımlarından bahsetmekte fayda var. Bu sene bir çok model de olduğu gibi corelli trivor modelinde de kadro boya ve etiket tasarımları oldukça gösterişli yapılmış.

Siyah rengin hakim olduğu yeni model tasarımlarda siyah üzeri yeşil-beyaz siyah üzeri mavi beyaz ve siyah üzeri kırmızı beyaz gibi farklı tasarımlarda mevcut.

Pierre modeli ile trivor modeli arasındaki en çok göze çarpan değişiklik ise 1.0, 2.0 ve 3.0 modellerinde kullanılan ön aktarıcılar olmuş.  2018 Corelli Tur bisikletlerinde en alt versiyonlarda dahi ön aktarıcı olarak Shimano markanın kullanıldığını gözlemleyebiliyoruz.

Corelli Trivor tur bisikletleri ile ilgili bayi lansmanında çekmiş olduğumuz ön inceleme videolarını da yakın zaman da youtube hesabımızda görebilirsiniz. Youtube kanalımıza henüz abone olmadıysanız.  https://www.youtube.com/channel/UCf1GOxS-DNekaf81RwPjvCA

adresinden kanalımıza abone olabilirsiniz.

2019 Yılı İlaveleri

Fabrika yaptığı bayiler toplantısında 2019 sezonunda da Corelli Trivor serisinin devam edeceğini bildirdi. Corelli Trivor 3.0 dışındaki serilerin 2019 sezonunda da üretim ve satışları devam edecek. Şimdi size Trivor serisi bisikletler hakkında bilgi verelin.

Corelli Trivor 1.0

Trivor 1.0 serisinin Fiyat Performans açısından en başarılı modellerinden bir tanesidir. Bu sebeple de en çok satış yapılan ürünlerden olmuştur.

Bu bisiklet sabit maşası aluminyum kadrosu ile emsallerine göre oldukça hafif bir bisiklettir. Bu bisikletin fabrika verisi ağırlığı 13.980 gr dır.  Bisiklette V fren kullanılmış tamiri ve bakımı oldukça kolaydır. 21 vitesli olan bisikletimizde önceki senelerde kullanılan grip shift kollar 2019 sezonunda yerini mandallı tip dacron marka vites/fren kollarına bırakmış bu durumda daha pratik bir kullanım sağlamıştır.

2019 sezonu için dikkat çekici bir diğer değişim ise gidon tutma çapı olmuştur. Önceki senelerde 25.4 tutma çaplı gidon kullanılırken 2019 sezonunda bu yapı 31.8 tutma çaplı gidon ile güçlendirilmiştir.

Değişen bir diğer özellik ise lastiklerdir. Lastikte meghna yerine Mitas Sepia kullanılmaktadır. 700×38 olan lastik kalınlığı 700×40 olarak güncellenmiştir.

Corelli Trivor 2.0

Serinin ikinci bisikleti olan trivor 2.0 konfor düşkünü kullanıcılara hizmet etmektedir. Trivor 1.0 da ki sabit maşa performans odaklı iken 2.0 da kilitlenmeyen amortisörlü maşa kullanılmıştır. Bu durum konforu artırırken performansa bir nebzede olsa olumsuz yansıyacaktır.

Triivor 2.0 da 2018 özellikkeri 2019 da da muhafaza edilmiştir. Bu bisikletimizin ağırlığı da 14.620 gr dır.

Corelli Trivor 3.0

Serinin bir diğer bisikleti olan Trivor 3.0 mekanik disk frenli, amortisörlü maşaya sahip bir modeldir. Grip Shift vites kollarının kullanıldığı modelin üretimine 2019 ürünlerinde yer verilmemiştir.

Corelli Trivor 4.0

Serinin fiyat performans canavarı bir modeli de şüphesiz Trivor 4.0 olmuştur. Asfalt zeminde kullanacak kullanıcılar için hem ağırlık hem de rijitlik açısından tercih edilebilecek bir modeldir. Shimano mandallı tip vites kolları ayarlanabilir gidon boğazı, shimano ruble gibi özellikler bu bisikletin tercih sebepleri arasında yer almaktadır. Corelli Trivor 4.0 fabrika verilerine göre ağırlığı 13.010 gr dır.

Corelli Trivor 5.0

Trivor 5.0 bir önceki seri olan Trivor 4.0 ile aynı özellikleri taşımak ile birlikte zaman zaman arazi yada bozuk yola girecek kullanıcılar için kilitlenebilir amortisörlü zoom marka ön maşaya sahiptir. Üründe kullanılan cst marka lastikler de Trivor 4.0 ile ortak bir diğer özelliktir. Amortisörlü maşa kullanımı sebebiyle Corelli Trivor 5.0 ın ağırlığı 14.450 gr dır.

Corelli Trivor 6.0

Corelli trivor 6.0 çekiş sistemi aynakol da dahil olmak üzere komple Shimano markadır. Bu bisikletimizin bir diğer dikkat çeken özelliği ise hem ön hem de arka göbeklerin mandallı tip kullanılmış olmasıdır.  Bu seride de Zoom 140 kilitlenebilir ön maşa kullanılmıştır. Mekanik disk fren sistemine sahip bu bisikletimiz 14.720 gr ağırlığındadır.

Corelli Trivor 7.0

Bu bisikletimizde özellikle hidrolik disk freni sebebiyle tercih edilen bisiklet modelleri arasında yer almaktadır. 21 vites çekiş sistemine sahip bisikletimizde  Altus vites kolları kullanılmıştır. Bunun yanında hidrolik fren sistemi olarak da Shimano AM-315 tercih edilmiştir. Corelli Trivor 7.0 ın ağırlığı 14.910 gr dır.