Sporcu Pazarında Satılan Ayakkabılar Nerede Üretiliyor?

Bu yazıyı sizden gelen yoğun sorular üzerine yazmak durumunda kaldık. Bir çok müşterimiz tarafından satışını gerçekleştirdiğimiz ayakkabıların nerede imal edildiği sorusu yöneltiliyor.

toptan-spor-ayakkabi-6

Sporcu Pazarında satılan ayakkabıların tamamı (adidas marka boks ayakkabısı gibi ürünler hariç) Türkiye de imal edilmektedir. Üretimin büyük bir kısmı da İstanbul da gerçekleitirilmektedir. Bilindiği gibi daha önceki yıllarda Çinden gelen ayakkabılarda kanserojen madde bulundu. Bu sebeple marka ayakkabılarında büyük bir çoğunluğu yerli imalata yöneldiler.

Bu sebeple de satışını yaptığımız ayakkabıların yerli olmasına özen gösteriyoruz. Ayakkabıların kalite kontrollerini gerçekleştirdikten sonra satışı sunuyoruz.

Yeni çalışmakta olduğumuz markalar söz konusu olduğunda ürünlerin numunelerini test edip onayladıktan sonra satışa sunuyoruz.

perakende-satis

Yine müşterilerimizden resimdeki ürünün aynısı gelecek değil mi gibi sorular ile karşılaşabiliyoruz. Spor ve günlük ayakkabılarda kullanılan fotoğrafları kendimiz çekiyoruz.  Bu sebeple size gelecek ürünler fotoğraftaki ürünler ile birebir aynı olmaktadır.

Sporcu pazarı ekibi tamamen sporculardan oluşan bir ekiptir. Durum böyle olunca hangi ayakkabının hangi spor dalında kullanılacağını göz önünde bulundurarak  buna göre ayakkabıların altına gerekli yorumları da yazmaya çalışıyoruz. Örneğin ince ve sert tabanlı bir ayakkabı söz konusu olduğunda bu ayakkabıyı koşu ayakkabılarına eklemiyoruz.