17-31 Ocak Tarihleri Arası Kampanyalı Ürünler

Sporcu Pazarı kampanyalarına devam ediyor. Ocak ayı sonuna kadar 4 üründe kampanya girildi. Ürünler bisiklet ve uzakdoğu sporları kategorilerinde en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden seçildi.

Bisan Calves Şehir Tur Bisikleti

Bisan Calves Şehir tur bisikleti 2015 sezonunun bisiklet kategorisindeki en çok satılan ürünlerinden bir tanesidir. Ürün fiyat performans ürünü olması sebebiyle özellikle bisiklete yeni başlayanlar tarafından çokca tercih edildi. Bu bisiklet 700x28c lastiklerle birlikte geliyor. Ürünün orjinal halinde çamurluk, bagaj gibi aksesuarlar yok. Kargo yapısı ve maşa aralıkları sebebiyle bisiklete istenilirse ham çamurluk hem bagaj gibi aksesuarlar ilave edilebiliyor.

Bu ürün kampanya dönemine özel 560 TL yerine sadece sadece 450 TL üstelik ücretsiz kargo

Dilerseniz ürün ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. 0 332 666 00 00 – 0545 55 666 55

Bisan şehir bisikleti

Bisan Şehir Bisikleti

Green Hill G12 Boks Seti ( Eldiven+Bandaj+Dişlik)

Green Hill G12 Boks Seti boks, kick boks, muay thai ve wushu spor dallarında kullanıma uygundur. Bu ürünün kırmızı, mavi ve siyah renkleri mevcuttur.

Ürün dünyanın önde gelen mücadele spor malzemeleri markalarından Green Hill Marka Eldiven ve bunun yanında Ülkemizin bilinen markalarından Kimono bandaj ve silikon dişlik takımından oluşuyor.

Green Hill G12 Boks Eldiveni + Bandaj + Dişlik

Green Hill G12 Boks Eldiveni + Bandaj + Dişlik

Adidas Kick Boks, Muay Thai, Wushu Şortu

Bu ürün adidas markaları orjinal bir üründür. Özel satenden imal edilmiş olup oldukça yumuşak bir dokusu ve hafif bir yapısı vardır. Ürünün bel kısmı kalın ve iç tarafından uçkurludur. Üründe Beyaz üzerine siyah desenli, Beyaz üzerine altın yaldızlı, siyah ve kırmızı renkler mevcuttur.

Bu ürün kampanya dönemine özel 77,76 TL yerine dadece  54,60 TL den satışa sunulmuştur.

Adidas Kick Boks Muay Thai Wushu Şortu

GRL 27,5 Arazi Tipi İç+Dış Lastik Seti(Çift) + Pompa + Yama Seti

Son yıllarda popüler olan dağ bisikleti lastik ebatlarından bir tanesi 27.5 Lastiklerdir. 27.5 Lastiğa sahip bisikletler 29 Er Lastikleri hantal bulan 26 lastikleri küçük bulan kullanıcılar için biçilmiş kaftan niteliğindedir. Bu bisikletlerin yaygınlaşması ile birlikte bunlara olan lastik ihtiyacıda her geçen gün artıyor. Bunun için bu kampanya döneminde özel bir set hazırladık.  Setimizde 27.5 zırhlı arazi lastiği iç lastiklerle birlikte sunuluyor. Bunun yanında her bisikletçiye lazım olacak pompa ve yama setini de gönderiyoruz. Üstelik Ücresiz Kargo ile 126.40 TL yerine 96.30 TL

GRL 27.5 Zırhlı Lastik Seti

GRL 27.5 Zırhlı Lastik Seti