Astana Boks Eldivenleri Hakkında

Astana boks eldivenleri piyasaya güzel bir giriş ile karşımıza çıktı.  Spor salonları ve antrenörler ile yaptığımız görüşmeler neticesinde. Boks eldivenimizin formu ve eli kavraması sebebiyle olumlu bir çok tepki aldık.

Astana boks eldiveninin aşırı kaba olmayan dolgu malzemesi torba ve lapa çalışmalarında bize avantaj sağlamakta ve bilek burkulmaları gibi olumsuz durumların önüne geçmektedir.

Boks eldivenimizin dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi de sıradışı tasarımı olmaktadır. Piyasa da yer alan birbirini tekrar ve taklit eden tasarımların yanında farklı ve özgün dizaynı ile astana boks eldivenleri antrenman kıyafetlerinizin tamamlayıcı bir unsuru olmakta ve dikkatleri üzerine çekmektedir.

Eldiven ergonomik kalıbı sayesinde yumruk sıkarken ekstra bir güç harcamanızın önüne geçmekte böyleyece performansınızın tamamını yumruk tekniklerinize harcamanıza yol açmaktadır.

Astana boks eldiveninin iç kısmında yer alan gözenekli kumaş elinizin nefes almasını sağlayarak aşırı terlemenin önüne geçmektedir. Eldivenin kalıbı baş parmağı muhafaza etmekte ve böylece boks, kick boks ve muay thai gibi sporlarda en çok karşılaşılan baş parmak sakatlıklarını engellemektedir.

Bu boks eldivenimizin iç astarı potluk yapmamakta ve rahat antrenman yapmanıza imkan sağlamaktadır. Ayrıca avuç içindeki yırtmaçta kullanılan lastik yapı da eldivenin avuç içinizde rahatsız edici bir form almasının önüne geçmek için ilave edilmiştir.

Sporcu Pazarı olarak Astana Boks Eldivenlerinin hem toptan hem de perakende satışını gerçekleştirmekteyiz. Dilerseniz perakende olarak web sitemizden alışveriş yapabilir, dilerseniz 0 332 666 00 00 ve 0 545 55 666 55 numaralı telefonlardan bize ulaşarak toptan satın alma ile ilgili bizim ile irtibat kurabilirsiniz.

ASTANA BOKS ELDİVENLERİNİ KREDİ KARTI, KAPIDA ÖDEME VE EFT İLE SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.